Instant Hostels.com
Nume de utilizator / adresa de e-mail

Parolă
Ați uitat parola?
Nu este un membru?  Înscrieți-vă aici
Pensiuni?  Creați un cont gratuit
Programe Afiliate Link Instant Hostels servicii de plată rezervare motor
 

Cea de motor

 
Pagina de start

Lucrează cu noi

Adauga Hostel

Cea de motor

Manager de canal

Programul de afiliere

Link către noi

Motoare de înregistrare pentru site-uri HostelMotoare de înregistrare pentru site-uri Hostel

De ce să alegeţi Instant World Booking pentru motorul de rezervare site-ul dvs.?

Pur şi simplu, Instant World Booking ofera mai mult de personalizare pentru site-ul dvs., de flexibilitate cu depozitele clienţilor şi de plăţi, şi de instalare mai uşor. Mai bine, este mai ieftin decât orice soluţie se poate găsi în altă parte. Vom instala chiar si pentru tine, la nici un cost. Vă rugăm să verificaţi cu alte sisteme de rezervare pentru site-ul dvs., apoi comparaţi cu Instant World Booking.

Numai Instant World Booking oferă o "mai bună garanţie pentru Economie". Dacă vă gândiţi la un alt serviciu, cu caracteristici similare, să ne anunţaţi. Va garantam ca vom oferi aceeaşi (şi, de obicei mai bună) de serviciu la un preţ mai mic. De ce nu creşte marja de profit dumneavoastră de astăzi?

Au deja un motor de rezervare pentru site-ul dvs. pensiune?

Interesaţi-vă acum despre reducerile noastre speciale atunci când comutaţi astăzi de la un furnizor de concurente.  Contactati-ne

Check out Demos noştri de rezervare, Motor

Uneori, o imagine este în valoare de o mie de cuvinte. Fiecare demo reprezinta o pagina probă pentru o pensiune. În timp ce acestea sunt pensiuni fictive, veţi vedea imediat puterea de sistemul nostru de rezervari complet integrat.  După toate, un sistem de rezervare este mai mult decât doar un "Rezervă acum" buton. Imaginaţi-vă de personalizare nelimitate şi posibilităţile de integrare pentru site-ul tau. Totuşi, aceste implementari sunt extrem de simplu să pună în aplicare.

Demo 1    "Rapid"
click aici
Demo 2    "Simplu"
click aici
Demo 3    "Elegant"
click aici

Care este cel mai mic preţ pentru un motor de rezervari complet personalizabil pentru site-ul tau?

Instant World Booking are raspunsul: 1.9%.  Compara cu rate de cel puţin 5% sau mai mult (procent din valoarea total de rezervare) pentru aproape toţi furnizorii de concurente. Asta e cel puţin o economie de 60% doar prin alegerea Instant World Booking.

Opţiuni flexibile de stabilire a preţurilor pentru fiecare nivel de buget şi de serviciu


IWB CostaClientul depozitIWB CaracteristiciAlţi furnizori
< 1.9%<= 8%Pentru anumite proprietăţi, preţuri personalizat poate fi structurat, rezultând într-o soluţie aproape gratuită.Nu este disponibil.
1.9%8%Tipic opţiunea de buget.
Cea de bază, cu motor de bugetul de toate caracteristicile oferite de demo-uri
Alţi furnizori percepe costuri mai mari (cel puţin 5% -10% sau mai mult), pentru un nivel de serviciu de buget.
5%35%Cel mai popular opţiune.
Depozitele mai mari clienţilor creşte de securitate a-ţi rezervările.

Full Nu-spectacol (incapacitatea de a ajunge) şi protecţia de anulare a rezervării.
Nu este disponibil.

Alţi furnizori percepe acest lucru mult mai mici pentru nivelurile de servicii (a se vedea opţiune de buget tipic).

Alţi furnizori nu poate aduna mai mult de 10% depozit.
> 5% >= 50%Colecta sume mai mari depozite de la clienti.

Full Nu-spectacol (incapacitatea de a ajunge) şi protecţia de anulare a rezervării.
Nu este disponibil.

Alţi furnizori nu poate aduna mai mult de 10% depozit.

Ne desfasuram activitatea pe piaţa turismului în fiecare regiune şi de pe Pamant. Noi recunoaştem că nevoile partenerilor noştri cămin ", bugete, şi sofisticare variază foarte mult.  Acesta este motivul pentru care oferim preturi flexibile. Motorul nostru de rezervare poate fi personalizat pentru a se potrivi bugetul dumneavoastră. A se vedea graficul de exemple. Contactati-ne azi pentru a obţine preţuri specifice pentru site-ul tau.  Contactati-ne

Mai multe întrebări cu privire la preţuri şi servicii


Ce vrei sa spui prin "soluţie aproape gratuită"?

Aşa cum am menţionat, serviciile noastre şi preţurile sunt foarte personalizabile. Acest lucru înseamnă că putem examina caracteristicile tale de rezervare şi tendinţele, şi să propună o structură taxe specifice, care pot economisi bani. În multe cazuri, costul poate fi substanţial mai mică decât rata nominală nostru cel mai mic de 1,9%. Aceasta se adaugă până la economii semnificative de peste orice furnizor de concurente. Contactati-ne azi pentru un citat.

Sunt clienţii mei percepe o taxa de serviciu?

Motorul de rezervare nu va percepe clienţilor dumneavoastră o taxa de serviciu, cu excepţia cazului în care doriţi să-l. Taxele de servicii pentru clienţi nu sunt necesare pentru motorul de rezervare. Taxele de servicii sunt pur şi simplu o caracteristică opţională, care pot fi folosite pentru a reduce costurile.

Pot păstra, totuşi, toate-mi alte servicii de terţe părţi şi de software-ul atunci când folosesc acest motor de rezervare pentru site-ul meu?

Da. Spre deosebire de alţi furnizori care vă cer să utilizaţi CMS lor, calendare de disponibilitate, managementul proprietatii, birou sau alte software-ul din faţă, Instant World Booking nu are o astfel de cerinţă. Dacă utilizaţi motorul nostru de rezervare, puteţi economisi bani, şi de a folosi în continuare toate celelalte servicii şi furnizorii doriţi.

Sunt necesare pentru a utiliza alte servicii sau software-ul de Instant World Booking?

Nu, dar, vă rugăm să nu ezitaţi să consultaţi de marketing ale noastre, rezervări online, şi de servicii de plăţi.

Ce este plin Nu-show-ul (incapacitatea de a ajunge) şi protecţia anulare?

Noi oferim această caracteristică importantă astfel încât să nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la anulări sau clienţii care nu ajung. Această garanţie nu este disponibil de la orice alt furnizor. Această caracteristică garantează, veţi fi plătit în continuare, chiar dacă un invitat nu pentru a arăta în sus, sau anulează târziu. Puteţi selecta propria politica de anulare flexibilă. Puteţi alege orice sumă sancţiune anulare doriţi, până la 100% din suma colectată, şi o perioadă de anulare până la 90 de zile înainte de check-in. Pentru nu arată de (incapacitatea de a ajunge), veţi primi plata integrală a sumei colectate, comisioane mai mici.

Cum primesc plăţi mele de depunere?

Puteţi alege. Opţiuni convenabile de plată se numără în prezent 1) transfer bancar, 2) EFT - electronic de transfer de fonduri, 3) PayPal, 4) cec bancar exprimate în moneda proprie, şi 5) de depozit direct la o banca din Statele Unite. Aceste opţiuni flexibile vă permit de a primi fondurile, fie electronic, fie prin livrare fizică.

Ce reduceri speciale sunt disponibile, dacă am trece astăzi de la un furnizor de concurente?

Vrem să ştiţi cât de uşor este de a economisi bani prin a nu exces. Dacă utilizaţi în prezent un motor de rezervare concurente, vă rugăm să ne anunţaţi. Noi nu vom oferi doar un preţ mai mic, dar vă vom oferi, de asemenea, un stimulent special pentru a comuta de azi. Amintiţi-vă, atunci când comutaţi la Instant World Booking, puteţi utiliza în continuare toate celelalte servicii de terţe părţi.

Obţineţi un nou motor de rezervare pentru site-ul dvs. de astăzi.   Complet integrat - Mai multe caracteristici - costul de Jos

Dacă aţi văzut la demonstraţii şi informaţiile de mai sus, ştiţi deja că puteţi economisi bani imediat, cresterea ROI (randamentul investiţiei), şi să îmbunătăţească funcţionalitatea site-ul dvs. cu un motor avansat de rezervare. Nu e absolut nici o obligaţie de a încerca nostru de rezervări online pentru site-ul dvs., şi nici un cost pentru obtinerea configura. Dacă nu sunteţi mulţumit, doar să ne anunţaţi.

Încă nu a convins? Numai Instant World Booking ofera toate aceste caracteristici unice şi beneficii:


1.Poliglot - Permite clienţilor să rezerve cu tine în propria lor limbă. Chiar include funcţionalitatea multilingv direct de pe pagina proprie (a se vedea Demo 1)
2.Multi-valută - Clientii pot vizualiza preţurile şi plăţile efectuate în moneda lor, înainte de rezerve. Acest lucru creşte încrederea şi reduce posibilitatea de confuzie asupra costurilor.
3.Protecţia împotriva Nu arată-(incapacitatea de a ajunge) şi anulări - Creşterea de securitate a-ţi rezervările cu plăţile de depozit garantate. Nu vă faceţi griji din nou despre anulări târzii sau vizitatori care nu apar.
4.Mai multe metode de plată - Tu alegi cum să primiţi plăţile dvs.? Noi oferim mai multe metode de plată electronică, care face mai uşor pentru a primi fondurile, în aproape orice regiune a lumii.
5.Integrarea totală cu site-ul dvs. - Motorul nostru de rezervare este complet personalizabil pentru a integra cu site-ul dvs. în orice mod doriţi. A se vedea demo-uri de mai sus pentru exemple.
6.De configurare şi asistenţă gratuită de instalare - Aveti nevoie de ajutor la instalarea motorului dvs. de rezervare nou? Noi vom oferi consiliere, asistenţă, sau chiar pentru voi instala gratuit. Puteţi alege.
7.Colecta orice suma depozitului - Numai Instant World Booking vă permite să alegeţi suma depozitului pe care doriţi să colecteze de la clienţii dumneavoastră.
8.Colecta de la soldurile clienţilor prin card de credit - (Opţional) Folosiţi sistemul nostru de plăţi a colecta solduri la o dată ulterioară de la clienţii dumneavoastră. Atunci când sunt combinate cu motorul nostru de rezervări, plăţi IWB oferă o soluţie completă de acceptare card de credit pentru dvs. de pensiune.  Aflaţi mai multe despre Plăţi IWB
9.Comentarii clienti - (Opţional) Colectarea comentarii de la clienţii dumneavoastră şi de a le afişa pe site-ul sau pagina de rezervare. Motorul de rezervare automat, se integreaza cu sistemul nostru de clienţi, permiţându-vă să colecteze şi să facă schimb de informaţii valoroase de la clienţii dumneavoastră.
10.Cele mai bune Economie de garantare - Dacă utilizaţi în prezent, motorul de un alt furnizor de rezervare pentru pensiune dvs., va garantam ca putem oferi acelaşi serviciu sau îmbunătăţite pentru economie mai bune. Tot ce trebuie să faceţi este să ne contactaţi şi întrebaţi. Deci, de ce nu începe de economisire de azi?  Contactati-ne
InstantHostels Link-uri:    Instant Hostels Pagina de start  |   Suport  |   Sugerează o pensiune  |   Căutare Pensiuni  |   Hostel Recenzii  |   Scrie un comentariu  |   Guest Sign-in  |   Aboneaza-te la Newsletter  |   Dezabonare   |  Alătură-te nouă pe Facebook   |     |  Urmați-ne pe Twitter   |     |  
Utilizarea serviciilor noastre:    Termeni & Conditii  |   Privacy & Politica de Securitate  |   Cum funcționează  |   Adauga Pensiune  |   Lucrează cu noi  |   Rezervare motor   |   Managementul canalelor   |   Programe Afiliate   |   Link către noi   |   Sistemul de plăți   |   Recepție Software   |   Fluxuri XML
Instant World Booking Global:    International Hoteluri ieftine  |   International Pensiuni ieftine  |   International Cazare ieftine & mic dejun